Internet og wi-fi

Mariagerfjord Bibliotekerne stiller gratis internet til rådighed for alle vores brugerne.

På alle biblioteker kan du låne en PC og tilgå internettet eller du kan medbringe din egen og tilgå vores trådløse netværk: MFK-GuestNet.

Regler

Du skal overholde bibliotekets regler for brug af internettet. Bibliotekets internet må ikke bruges til søgninger eller chat med indhold af racistisk eller pornografisk karakter, ligesom anvendelsen af bibliotekets internettilbud skal respektere dansk lovgivning.

Ansvar og misbrug

  • Husk at logge af, inden du forlader pc'en. Det er dit ansvar at få logget af mail, Facebook, bank, SKAT eller andre sider, du har besøgt. Log af, så du ikke risikerer, at uvedkommende får adgang til dine personlige oplysninger.
  • Mariagerfjord Bibliotekerne påtager sig ikke ansvaret for fejlagtige oplysninger, som den enkelte bruger henter på internettet, eller for evt. virusinficerede programmer.

Plads til alle

  • Biblioteket stiller mange pc'er til rådighed for gæsterne. Men der er ikke en privat computer til alle gæster, så det er vigtigt, at alle kan få adgang til pc'erne. Tag hensyn til de andre gæster, og gør plads, når du er færdig med dine egne opgaver.
  • Personalet giver gerne råd og vejledning i internettets muligheder.

Sikkerhed

Brugere af netværket bør sikre deres computere med den nyeste antivirus, da brugen af det åbne netværk er på egen risiko.