Her finder du alle stillingsopslag fra Mariagerfjord Bibliotekerne.

Som offentlig institution skal vi opslå alle ledige stillinger.
Vi gemmer eller modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger.

Vi har p.t. 2 ledige stillinger.

Husansvarlig med erfaring i at samarbejde med frivillige og planlægning af aktiviteter og arrangementer

Trives du i et alsidigt job i en kulturinstitution hvor der i dagligdagen både er fokus på drift, samarbejde og udvikling? Så kan det være dig vi søger.

Om jobbet

Som husansvarlig for bibliotek og kulturhus i vores afdeling i Hadsund er du husets faste kontaktperson. Du har overblikket over hvad der sker i kulturhuset og er kontaktperson til husets brugere og foreninger. Du har overblik over alle mødelokaler, og mestrer kommunens lokale bookingsystem: Conventus.

Du har ansvaret for at huset ser fornuftigt ud, både i forhold til Kulturhus- og biblioteksdelen.

I forhold til Kulturhusdelen arbejder du sammen med husets teknikske servicemedarbejder, og dine bibliotekskolleger vil også kunne hjælpe i flere sammenhænge.

I biblioteksdelen bliver du også husansvarlig. Her arbejder du sammen med dine bibliotekskolleger om de daglige driftsopgaver, herunder bl.a. vagt på bibliotekerne. Der er ingen personaleansvar i stillingen.

Som medlem af bibliotekets tværgående arbejdsgruppe ” Det levende bibliotek”, arrangerer og afvikler du aktiviteter og arrangementer for voksne både på Hadsund Bibliotek og Kulturcenter, og i resten af kommunen.

I jobbet kommer du dagligt til at arbejde med frivillige i en kommunal kontekst, derfor er professionel erfaring i arbejdet med frivillige vigtigt.

Mere info

Klik her og læse mere om stillingen eller send os din ansøgning.

Vi modtager kun ansøgninger via ovenstående link.

Ansøgningsfristen er senest d. 12. juni.

Administrativ medarbejder

Er du struktureret og har styr på de administrative processer og har du et godt overblik? Trives du med en hverdag hvor du har mange forskellige opgaver og er omgivet af idérige og kreative kolleger?  Så kan det være dig vi søger.

Om jobbet

Du vil få fast arbejdssted på Hovedbiblioteket i Hobro, hvor du får plads i administrationen. Du vil blive tilknyttet administrationsarbejdsgruppen som foruden dig består en koordinator og to andre medarbejdere.

I stillingen kommer du til arbejde med mange forskellige administrative og tekniske opgaver samt have udlånsvagter på hovedbiblioteket i Hobro, og på et af kommunens andre biblioteker.

Du vil i jobbet få en række forskellige økonomiske og administrative opgaver. Herunder fx kontering af fakturaer, udsendelse af elektroniske fakturaer, udbetaling af udlæg samt sygemeldinger og ferieindberetning.

Du vil få en række biblioteksspecifikke administrative opgaver herunder indgåelse af bøger i Cicero samt løbende arbejde i administrationsmodullet i Cicero i forhold til materialelister, budgetter mv.

I forbindelse med udlånsvagter vil du sammen med dine kolleger møde bibliotekets brugere og skal vha. bibliotekets mange fysiske og digitale tilbud sikre dem en god biblioteksoplevelse.

Mere info

Klik her og læse mere om stillingen eller send os din ansøgning.

Vi modtager kun ansøgninger via ovenstående link.

Ansøgningsfristen er senest d. 5. juni.