Her finder du alle stillingsopslag fra Mariagerfjord Bibliotekerne.

Som offentlig institution skal vi opslå alle ledige stillinger.
Vi gemmer eller modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger.

Vi har p.t. 1 ledig stilling.

Vikariat som bibliotekar/formidler

Trives du med og er du god til direkte brugerkontakt, og kan du formidle bibliotekets tilbud gennem udstillinger på alle kommunens biblioteker, så kan det være dig vi søger.

Om jobbet

Mariagerfjord bibliotekerne har et vikariat som bibliotekar/formidler med primært fokus på udlånsvagter og udstillinger ledigt. I vikariatet vil du have udlånsvagter på hovedbiblioteket i Hobro, og på andre af kommunens biblioteker. Når du arbejder med udstillinger, vil dit udgangspunkt være den tværgående gruppe ”udstillingsgruppen”, der arbejder med udstillinger på alle kommunens biblioteker.

Din profil

• Du trives med at din arbejdsdag er fyldt med brugerkontakt
  • Du er god til at kommunikere og samarbejde på tværs
  • Du har erfaring med udlånsvagt på et folkebibliotek
  • Du har erfaring med formidling gennem udstillinger
  • Du er bibliotekar DB, Cand. Scient.Bibl eller har anden relevant videregående uddannelse

Klik her og læs mere om stillingen eller send os en ansøgning.

Ansøgningsfrist d. 26. oktober. Bemærk: vi modtager kun ansøgninger via ovenstående link.