Bliv låner

Enhver er velkommen på bibliotekerne i Mariagerfjord Kommune, hvor alle gratis kan låne bøger, film, musik og mere til med hjem.

Du er velkommen til at komme og læse avisen, bruge internettet, skrive opgave eller bruge biblioteket som mødested. For at bruge alle bibliotekets mange tilbud, skal du dog oprettes som bruger først.

Indmeldelse

Du kan blive oprettet som bruger ved et af Mariagerfjord Bibliotekerne, så har du adgang til alle bibliotekerne i kommunen. Når du skal oprettes skal du medbringe dig sundhedskort eller anden gyldig legitimation med CPR-nr.

Du kan også vælge selv at oprette dig hjemmefra via NemID - det kan du gøre her.

Som ny bruger på bibliotekerne kan du få en vejledning af personalet, så du kommer godt igang med blandt andet selvbetjeningen og eBiblioteket.

Dit lånerkort er personligt

Pas på dit lånerkort! Du har ansvaret for det materiale, der er lånt på dit kort.

Læs mere i bibliotekernes reglement.

Lånerkort til børn og unge

Alle kan blive meldt ind som låner ved biblioteket. Til børn og unge under 18 år laver vi et specielt lånerkort.

Forældre eller værge skal udfylde denne Indmeldelsesblanket til børnelånere, som skal afleveres på biblioteket.