ord

Hvad er dit yndlingsord?

Sommerfuglevinge, nullermand, gummisko, skattesmæk eller måske muffedejskonnert?

Er der et ord, du elsker mere end andre? Har du måske ligefrem et yndlingsord?

Så er det nu dit ord har chancen for at blive hele Danmarks yndlingsord.
Det ORD som betyder noget særligt for dig, det ORD som gør dig glad, eftertænksom eller på anden vis betyder noget for dig som menneske.

Skriv og nominer dit yndlingsord på danmarksbiblioteker.dk

Hen over sommeren samles alle de indkomne bud sammen, og blandt disse udvælges 9 yndlingsord af en til lejligheden særligt sammensat ORDjury.
De 9 udvalgte yndlingsord præsenteres i den afsluttende finale, hvor alle igen kan være med til at kåre vinderORDet, og dermed danskernes yndlingsord.

Kåringen af danskernes yndlingsord finder sted i uge 37, hvor Danmarks Biblioteker hele ugen sætter fokus på ORD; hvad de kan, hvad de betyder for os, hvordan de udfordrer, gør os kede af det eller glade – og meget mere.

Vi glæder os til at se de mange ORD