Gade i Cuba med PressReader logo foran
Gade i Cuba med PressReader logo foran

Rejser og kultur med Pressreader

Med PressReader kan du få stillet den værste rejsehunger og udlængsel for en kort bemærkning – eller vent lidt... Måske ender du i virkeligheden i modsatte grøft!

Biblioteket giver dig nyheder fra hele verden på din computer, smartphone eller tablet og Mariagerfjord Bibliotekerne hjælper dig med, at blive klar til sommerferien med digitale aviser og magasiner fra PressReader.

Travel & Culture

Kategorien Travel & Culture på PressReader er for eksempel spækket med magasiner, der giver dig verdens kontinenter direkte på din skærm. Du kan let swipe dig ind til artikler om for eksempel den australske outback, det skotske højland eller Californiens forrevne klippekyster. Du kan også læse dig klogere på, hvad dit næste udenlandske eventyr skal handle om på din computer. Det er nemt og enkelt at klikke sig frem til det, der fanger dig allermest. Backpacking eller storbyferiee? Holistiske retreats eller den vilde natur? Temaferier eller ø-hop? 

Det' på eget ansvar

Vi kan ikke stå til ansvar for eventuelle spontanindkøb af rejsegear og flybilletter – til gengæld får du som biblioteksbruger i Mariagerfjord fri adgang til PressReaders database med aviser og magasiner på mere end 60 forskellige sprog. Rejsedrømmene er bare et klik væk! Klik her for at læse mere om og besøge PressReader.