strandbog

12 boghits til din ferie

På bibliotekerne kan du sommeren igennem finde udstillinger med anbefalinger fra bibliotekets ansatte.

Her er 12 bud på god underholdning til din sommerferie. Om du er på chartertur, i campingvogn eller har en staycation, så er der altid plads til en bog :)
Mange af titlerne fås også som ebøger eller lydbøger - god fornøjelse.

KATA er historien om en kvinde, der har fået nok. En fortælling om en kvinde, som straffer mænd, som hader kvinder. Hendes datter er myrdet og voldtaget, og ingen gør noget ved det.

Ved ishavet er baseret på virkelige hændelser og virkelige personer, udspiller sig i det lille fiskersamfund Berlevåg i Nordnorge lige før og under Anden Verdenskrig.

Så du ikke farer vild i kvarteret et lille finurligt mesterværk om forfatter og eneboer, Jean Daragane, bliver kontaktet af en mystisk fremmed som hævder at have fundet hans forsvundne adressebog.

De vil drukne i deres mødres tårer (NB! kun som ebog) I Göteborg angriber tre militante muslimer en boghandel. To år efter terrorhandlingen sidder pigen Annika indespærret på den retspsykiatriske anstalt Tundra.

Handyman søges - I 1985 søger John et job som handymand på en skotsk ø. Han håber at få tid til at skrive på sin roman, men hans nye arbejdsgivere, Lord og Lady Winsley har dog deres egne hemmelige planer for ham.

3 minutter - Anden del af krimiserien om undercoveragenten Piet Hoffmann. Føste del kan reserveres her

Assymetri: I New York begynder Alice, en ung redaktør, en affære med Ezra Blazer, en verdensberømt, ældre forfatter. I Londons Heathrow Lufthavn bliver Mr. Jaafari, en irakisk-amerikansk økonom, tilbageholdt. Hvad forbinder disse tre menneskers liv?

Tilbage til Black Rabit Hall: I 1968 sker en ulykke på Black Rabbit Hall, som fuldstændig splintrer lykken og det uskyldige barndomsliv for Altons fire børn. 30 år senere opsøger en ung kvinde sin egen historie med udspring i netop samme lokalitet.

Sonja får en chance til: Total sommerafslapning! Med Sonjas aske fordelt i tre pudderdåser rejser hendes trofaste veninder verden rundt for at opfylde hendes sidste ønske

Giv ikke slip er Harlan Cobens nyeste super spændings bog - men prøve også de andre af ham, hvis denne er udlånt!

Patricia Harmans bøger om Jordemoderen fra Hope River, er gode alternativer til Lucinda Rileys romaner.

Advokaten er første del i Steve Cavanaughs serie om Eddie Flynn, der har en fortid som svindler. Så blev han advokat. Det viste sig, at der ikke var den store forskel, samtidig er han ferm med hænderne til at tømme folks lommer. Men så kommer mafiaen og tager hans datter.