påske

Kreativ påskeferie for børn

Endelig er der påskeferie, men hvad skal vi lave? - skal i producere gækkebreve, lave påskepynt eller gætte en klassiker? Få overblikket over de gratis aktiviteter, du finder på Mariagerfjord Bibliotekerne i og op til påskeferien.

Der er masser af sjove ting at give sig til på biblioteket i påskeferien.

Klassikerquizzen for både store og små

For dig der har læst verdens bedste bøger og kan huske dem!  Ved du hvem Kling og Klang er, eller Mumimor og lille My? Deltag i bibliotekets klassiker Quiz på alle bibliotekerne i påsken og du risikerer, at vinde en meget klassisk præmie. Quizzen er for både børn og voksne, og kan også løses i bibliotekets selvbetjente åbningstid.

Se mere her

Påske-værksted for hele familien

Er ungerne helt vilde med at klippe og klistre, så kan de i påskeferiens første tre dage lave deres helt egen påskepynt. Der er både farverige fjer og masser af glimmer, og kun fantasien sætter grænser, når der skal udklækkes små søde påskekyllinger eller klippes en uhyggelig påskehare med hugtænder. 
Biblioteket sørger for materialerne og børnene sørger for de gode ideer. Foregår i bibliotekets betjente åbningstid. Børn under 6 år kun ifølge med en voksen. 

Se mere her

Åbningstider i påsken

Mariagerfjord Bibliotekerne holder lukket for betjening hele påsken

Fra skærtorsdag til og med 2. påskedag (29. marts til og med 2. april 2018)

Der er åbent for selvbetjening alle dage.