Tæv din bibliotekar

Tæv din bibliotekar - hvis du kan!

Bliver det mon børnene der vinder eller løber de kloge bibliotekarer med sejren i år?

Det siger sig selv, at bibliotekarer er super kloge. I hvert fald meget klogere end børn, og for at understrege det, udfordrer Mariagerfjord Bibliotekernes mega-kloge bibliotekarer til litterært slagsmål med alle kommunens børn!

For hvem læser mon mest her i sommerferien? For hver bog eller 50 sider, du læser i sommerferien, må du putte en kugle i vores flotte rør. Henvend dig til personalet, når du er klar til at smide en kugle i røret og udfyld og aflever en seddel med dit navn.

Vi dyster med andre ord på læsning (naturligvis). Og hvis børnene, mod al forventning, lykkedes med at besejre bibliotekarerne, trækker vi lod mellem alle de deltagende børn om en fed præmie.

Handsken er kastet og vi konkurrerer fra i dag (1. juli) og helt frem til fredag d. 16. august - lad kampen begynde!