Kom til foredrag om HjerneRo og slip tankemylder, bekymringer og overtænkning

Ordkraft er på optaktstur med et foredrag, hvor du kan møde Martin Riis Kastrup, der er en af forfatterne bag den aktuelle bog "HjerneRo".

HjerneRo

Alle kender til at have tankemylder og bekymringer der kører i ring. Så ryger søvnen, overskuddet og livskvaliteten. Men hvad kan man gøre?

Løsningen er, siger forfatter Martin Riis Kastrup at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at vi oplever at være stresset - ikke nødvendigvis vores omstændigheder. 

Martin Riis Kastrup har på egen krop erfaret, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero. Efter at have fået en kræftdiagnose, var tankerne og livsenergien ved at løbe fra ham. Men han fandt en metode der virker:

Når vi lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil vores stressniveau falde helt af sig selv.

Optakt til Ordkraft

Torsdag d. 14. marts varmer vi op til Ordkraft med et besøg fra Martin Riis Kastrup - her kan du blive klogere på, hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer. Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier, og hvordan du kan bruge HjerneRo til at finde balance i dit arbejdsliv. 

Klik her, læs mere om arrangementet og køb din billet. 

Materialer