Ny i Danmark logo

Ny i Danmark?

Adgang
Fri adgang
Nyttige links til dig, der er ny i Danmark.

Officielle sites til dig, som er ny i Danmark

www.nyidanmark.dk

Udlændingestyrelsen informerer her om gældende regler og procedurer for behandling af sager. Nyidanmark.dk er Udlændingestyrelsens og Styrelsen for International Rekruttering og Integrations officielle internetportal om reglerne for indrejse og ophold i Danmark. Dansk og engelsk version af siden. 

www.lifeindenmark.dk

På Lifeindenmark.dk finder du en praktisk guide vedrørende dit ophold i Danmark - uanset om det er arbejds- eller studierelateret. Lifeindenmark.dk is the English site/content of borger.dk. It has its own URL so that the content can be marketed directly to the target groups of foreigners who come to Denmark to work. 

Mariagerfjord Bibliotekerne tilbyder

bibliotek.dk   

Bibliotek.dk er en fælles database med alt, hvad der findes af materialer på de danske biblioteker, herunder bøger på andre sprog. Fri adgang for søgning. Du skal være oprettet som bruger hos Mariagerfjord Bibliotekerne for at kunne bestille i bibliotek.dk.

Klik her for at læse mere om bibliotek.dk.

www.ereolenglobal.dk

På eReolen Global kan du låne udenlandske ebøger, netlydbøger og magasiner. Adgang, hvis du bor i Mariagerfjord Kommune og er oprettet som bruger på Mariagerfjord Bibliotekerne.

Klik her for at læse mere om eReolenGlobal.

 

Online sprogkurser

www.danskherognu.dk

Dansk Her og Nu er et kursus i dansk for begyndere. Programmet kan anvendes som lektiehjælp og til selvstudie. Programmet er udviklet med støtte fra det tidligere Ministerium for Flygtninge, Indvandrere og Integration. Fri adgang.

www.sproget.dk

Sproget.dk er indgangen til det danske sprog. Du kan søge på alt, der vedrører det danske sprog. Sproget.dk er et samarbejde mellem Kulturministeriets institutioner for sprog og litteratur, Dansk Sprognævn (DSN) og Det Danske Sprog- og Litteraturselskab (DSL). Fri adgang.

vfs.dansk.nu

Vores fællessprog lærer dig den danske grammatik på ti forskellige sprog. Først vælger du sprog, dernæst kan du på en række faneblade vælge en del af den danske grammatik. Herefter ser du både det valgte sprog og den danske grammatik på samme side. Programmet er resultatet af et beskæftigelsesprojekt for flygtninge og indvandrere på Daghøjskolen Silkeborg. Fri adgang.