Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
150 kr.
Bibliotek
For voksne

UDSOLGT // Kulturtallerken: Christian Eugen-Olsen

17.09.24
Oplev Christian Eugen-Olsen, dansk officer, hofembedsmand, en levende legende og en fabelagtig fortæller, der holder på formerne og tager dig med helt ind på de bonede gulve, hvor han i egen persona har været manden bag nogle af de største begivenheder i det danske Kongehus´ nulevende historie.

Christian Eugen-Olsen har fungeret som ceremonimester for hendes majestæt Dronning Margrethe, samt kammerherre og oberstløjtnant i Den Kongelige Livgarde. Til dette foredrag kommer han tæt ind på livet i de fornemme gemakker og historierne der knytter sig hertil.

Christian Eugen-Olsen var ceremonimester fra 1990 til 2012 og har blandt andet stået for Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys bryllup, Dronning Margrethes 60-års fødselsdag, samt Dronning Ingrids begravelse. Han er bærer af en alenlang række af ordener, hæderstegn og medaljer, hvis historie han også kan berette om. 

En ceremonimester er ansvarlig for modtagelser af ambassadører og udenlandske statsoverhoveder, arrangerer officielle festligheder og planlægger rejser for de kongelige i ind – og udland, bl.a. sommertogter rundt i Danmark med Kongeskibet Dannebrog.

Praktisk information

Prisen er inklusiv spisning. Kulturtallerken starter med fællesspisning kl. 18.

Om Kulturtallerken

Kulturtallerken er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, KulturhusforeningenÆldresagen ArdenBlå Kors Rold SkovDet Blå VærestedLOF Mariagerfjord-Rebild & Røde Kors Arden.