Nanna Hyldgaard Hansen. Foto: Jesper Voldgaard
Nanna Hyldgaard Hansen. Foto: Jesper Voldgaard

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 kr.
Bibliotek
Lokale
den store sal
Målgruppe
Voksne
For voksne

Nanna Hyldgaard Hansen: Rig på tid

25.01.22
Drømmer du om at få tid til det, der er vigtigt? Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet overarbejde ud med en kort arbejdsuge og lever nu et liv, der er mere bæredygtigt - både for klimaet og familien. Denne aften deler hun ud af sine erfaringer.

Rig på tid - med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner 

Nanna Hyldgaard Hansen har skiftet overarbejdet ud med en kort arbejdsuge og sammen med sin familie lever hun nu et liv, der er mere bæredygtigt – både for klimaet og familien selv.

Her deler hun ud af sine erfaringer, så du også kan få tid til det, du gerne vil. 

Rig på tid handler om, hvordan du gennem enkle ændringer kan få mere overskud: skift forstyrrelser ud med fokus og flow, skift arbejdet 

i weekenden ud med tid til at slappe af, og skift det, der bekymrer dig, ud med det, du drømmer om. 

Få tid til det der er vigtigt

Bogen fortæller, hvordan man får råd til en kortere arbejdsuge ved at skrue ned for forbrug, og samtidig mindsker affald og klimabelastning. Den handler også om, hvordan man kan arbejde mere koncentreret og have det godt imens.

Som optakt til bogen besøgte Nanna virksomheder, der laver forsøg med kortere arbejdstid for deres ansatte, og har talt med økonomer, forskere og nobelpristagere, der anbefaler kortere arbejdsuger for os alle i fremtiden. 

Samtidig opdager Nanna, at livet med et lavere forbrug og færre ting i sig selv giver mere ro:

”Jeg får tit spørgsmålet, om vi ikke mangler noget i vores nye livsstil – om der ikke er noget luksus, jeg savner? Men jeg svarer ærligt nej. Mit liv føles rigere end nogensinde før. Jeg er nemlig blevet rig på tid,” siger Nanna Hyldgaard Hansen.