Daniel Svensson

Køb billet(ter)

Mit livs kamp – på og udenfor banen med Daniel Svensson

05.09.19
I dette livsbekræftende foredrag fortæller Daniel Svensson om de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp han vandt, og som gjorde ham i stand til at genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold.

I 2016 fik Daniel igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb overvandt for anden gang. Den kendte håndboldspiller fortæller om den dag, da han under en træningstime i et fitnesscenter opdagede en bule på halsen, og om hvordan han et par uger senere måtte opgive at gennemføre intervaltræningen i sin daværende tyske klub.

I dette på en gang livsbekræftende og underholdende foredrag fortæller Daniel sin alvorlige historie og sætter fokus på de bekymringer og livskriser, der følger med cancer. Alligevel formår Daniel at gøre foredraget super humoristisk, så emnet ikke bliver alt for sørgmodigt for publikum.

Arrangementet er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, Arden Hallerne, Stafet for livet, Kulturhusforeningen, Røde Kors og LOF.

Entré 125 kr., billetter kan købes via himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket. Bemærk at arrangementet afholdes i Arden Hallerne.