Kulturtallerken: Dario

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
150 Kr
Bibliotek
Target
Voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Kulturtallerken: Dario Campeotto

10.10.19
Musikalsk foredragsshow med Dario og pianist. Dario Campeotto har valgt at fejre sit 60 års jubilæum med en turné, hvor han og pianist Mickey Pless tager rundt i Danmark med et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kan opleve Dario helt tæt på og få hele historien om hans liv og karriere.

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix i Fredericia. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at der ikke bare er tale om et jubilæum for Dario Campeotto i 2019. Faktisk fylder Dario 80 år d. 1. februar 2019, men som Dario siger ”hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”

Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller også om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt fortæller om knap så sjove perioder i karrieren.  Med Darios enorme showmanship er programmet ikke 100% fast: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald.

Arrangementet er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne, LOF Mariagerfjord-Rebild, Ældresagen i Arden, Røde Kors, Blå Kors, Værestedet og Kulturhusforeningen.

Entré 150 kr. inklusiv spisning. Billetter kan skaffes via himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.