Ansigt til ansigt

Køb billet(ter)

Ansigt til ansigt - portræt og biografi

10.11.19
Mød en billedkunstner, en forfatter og en forsker, der alle er optaget af persontegning, af at portrættere.

Gennem indlæg, udstillingsbesøg og diskussion undersøges ligheder og forskelle i henholdsvis den billedkunstneriske og den litterære tilgang til portrætgenren.

Billedhuggeren Hans Pauli Olsen laver en artist talk, forfatteren Malene Ravn fortæller om sit forfatterskab, hvor karaktertegningen og det psykologiske portræt er vigtige drivkræfter, og Tem Frank Andersen, studielektor ved Aalborg Universitets Center for Interaktive Digitale Medier & Oplevelsesdesign fortæller om sin forskning inden for identitet og sociale medier.

Arrangementet er et samarbejde mellem Mariagerfjord Bibliotekerne og Kunstetagerne.

Entré 100 kr., billetter kan skaffes via himmerlandsbilletten.dk eller via kunstforeningen ved mail til Anne Stokbro (astok@mariagerfjord.dk).

OBS Billetsalget slutter fredag d. 8.november kl. 12.00.

Frokost er inkluderet i prisen. Arrangementet afholdes dels i bibliotekets lokaler og dels i kunstetagerne.