Lokale
Hadsund KulturCenter, salen

AFLYST // Pulsen på pandemien - en samtalesalon

11.03.21
Det sidste år har haft og har stadig stor indflydelse på os alle – hverdagslivet, økonomien og ikke mindst vores samvær med andre mennesker har ændret sig markant. Hvordan ser du tilbage på 2020? Har du fundet nogle nye værdier i livet, er du blevet mere bekymret eller har du endelig fået lavet din drømmehave? Vi byder indenfor til samtalesalon om dét alle talte om i 2020.

Kalenderen viste 11. marts, og året var 2020. Dagen startede helt normalt, og coronavirus var for mange af os noget der foregik langt fra Danmark, men da klokken slog 20.30 tonede vores Statsminister frem på skærmen, og bad os alle om at hjælpe hinanden, passe på hinanden og vise samfundssind. Vores hverdag ændrede sig markant efter pressemødet.

Nu er det snart et år siden den aften, men hvad har det sidste år budt på, af op– og nedture? Hvordan har din hverdag og verden ændret sig? Tag din nabo, kollega eller din bedre halvdel med, når vi byder indenfor til samtalesalon med repræsentanter fra erhvervs– og kulturlivet samt sundhedssektoren.