Foto: Simon Klein Knudsen, 2019

Hadsund KulturCenter, salen

AFLYST - Holger Bech Nielsen: Guds partikel

07.04.20
Arrangementet er aflyst pga. nedlukningen af bibliotekerne. Har du købt billetten online får du automatisk refunderet dit køb. Hvis du har købt billetten på bibliotekerne kan du få pengene refunderet når vi åbner igen.

Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet – og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre!

Holger Bech Nielsen er utvivlsomt en af Danmarks bedst kendte videnskabsfolk, der med sin entusiasme for sit fag fanger sine tilhørere og præsenterer sit stof, så selv videnskabeligt materiale bliver gjort tilgængeligt. På samme tid præsenteres også helt ekstreme teorier, som på underholdende vis går over hovedet på de fleste.

Foredraget er et samarbejde mellem Lille Skole for Voksne Nordjylland og Mariagerfjord Bibliotekerne.