Nisserne Trille og Tralle

For børn

UDSOLGT // Julefis med Trille og Tralle i Hobro

10.12.20
Traditionen tro tilbyder Mariagerfjord Bibliotekerne igen et super hyggeligt juleteater, når Louise Schouw Teater kommer på besøg med deres forestilling: Julefis med Trille og Tralle.

Om forestillingen

Skovnisserne Trille og Tralle elsker at drille skovens dyr - men rævemor driller også og snupper Trille og Tralles nissetøj. Hvordan får de nu julestemningen tilbage? En sjov og musikalsk fortælling for hele familien med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de skøre nisser.

Forestillingen er for alle børn fra 3 år og både børn og voksne skal købe billet på www.himmerlandsbilletten.dk.