Masser af bøger
Masser af bøger

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokale
Hadsund KulturCenter, salen
Målgruppe
Børn
For børn

Børnenes Bogbyttebørs

19.09.20
Har du et barn, som elsker bøger? Er huset fyldt med dejlige børnebøger, som ikke længere passer til barnets alder? På Børnenes Bogbyttebørs kan børnene nu bytte ”gammelt” til ”nyt” - helt gratis. Det antal bøger, man medbringer, svarer til det antal, som man må ombytte og tage med hjem.

Som forælder til et læselystent barn kender man det godt - hjemmet er fyldt med masser af dejlige børnebøger. Ofte ender bøgerne på loftet eller i containeren, men med Børnenes Bogbyttebørs er det nu muligt at bytte bøgerne til ”nye” spændende børnebøger - helt gratis. 

Byt til nyt

Konceptet er ganske simpelt - det antal bøger, børnene medbringer på byttebørsen, svarer til det antal bøger, børnene må tage med hjem igen.

Praktiske oplysninger

De medbragte bøger skal være i fornuftig stand, så husk hjemmefra at tjekke, at der ikke mangler sider, er tegnet i bøgerne eller lignende.

Byttebørsen indrettes med borde med hver sin målgruppe. Så få sorteret bunkerne af bøger derhjemme, tag dit læseglade barn i hånden og kom til Børnenes Bogbyttebørs i Hadsund Kulturcenter.

Det er gratis, og ingen tilmelding er påkrævet.