tour de france

Vild med Tour de France?

Med dit bibliotekslogin kan du downloade både Tour de France-magasinet, Procycling, Bicycling og flere andre af de bedste cykelmagasiner, i to af bibliotekets mest populære digitale tjenester.

Dækkene er pumpede, benene barberede og cykelhjelmene spændt, når 176 toptunede cykelatleter sommeren 2018 triller deres første omgang i den 105. udgave af verdens vigtigste cykelløb.

Over de næste tre uger kan du nyde mere end 3.000 kilometers cykling rundt i Frankrig og tilbringe hele sommeren for nedrullede persienner foran dit tv og håbe på bare en smule drama på de lange etaper.

Sker der for lidt på de lange etaper, så lad dit fjernsyn flimre i baggrunden, imens du fordyber dig i gode cykelmagasiner eller læser gode cykelbøger.

I RBdigital finder du bl.a. disse cykelmagasiner:

rb-cykel

I PressReader kan du finde det danske 'Tour de France magasinet' klar til download.

tour de france

Under fanen eBiblioteket kan se meget mere om hvad biblioteket tilbyder dig online.
Foretrækker du bøger, så har biblioteket også rigtigt mange gode cykelbøger, du kan fordybe dig i. Se nedenfor.

God cykel-Tour og rigtig god sommer!

Udgivet med inspiration fra artikel skrevet af Ballerup Bibliotekerne.