Mette Wessel Fyhn besøger Mariager med sin debutkrimi Mosefolk

Synes du også det danske efterår er helt perfekt til en snigende krimi? Så kom på Mariager Bibliotek Søndag d. 18. november kl. 15, og mød forfatteren Mette Wessel Fyhn, der i foråret debuterede med ”Mosefolk”.

Bogen er både blevet beskrevet som en ”crossover-krimi” og som ”en langsom krimi”, og denne eftermiddag kan du høre meget mere om hvad det skal betyde og hvorfor det blev sådan.

Historien foregår i den lille by Vi, hvor politibetjenten Maria Brænder voksede op og nu vender tilbage som landbetjent - men kun for et år, siger hun til dig selv. Hun flytter ind i sit barndomshjem, der er fyldt med minder om en mor der bare skulle en tur til købmanden men aldrig kom tilbage. I byen bor også hendes barndomsven Kristian, der stadig er hendes gode ven, og lidt til, men pludselig også er i politiets søgelys. Knap er Maria ankommet til byen, før hun bliver kaldt ud til sit første mord. Og det bliver ikke det sidste.

Eftermiddagen og bogen er både til dig der er vild med krimiens forbrydelser og opklaring, og for dig der måske stadig har din første krimi til gode.

Der er fri entré og du kan tilmelde dig på biblioteket.