Igen åbent for selvbetjening

23.06.20
Mandag d. 22. juni åbner Mariagerfjord Bibliotekerne igen for den selvbetjente åbningstid.

Bibliotekerne i Arden, Hadsund, Hobro og Mariager har igen åbent for den selvbetjente åbningstid. Biblioteket i Als har fortsat ændrede åbningstider. Klik her for at se alle afdelingers åbningstider.

Husk at overholde retningslinjerne, også i den selvbetjente åbningstid, sprit af, hold afstand og vis hensyn.

Afleveringer

Med genåbningen af den selvbetjente åbningstid er det igen muligt at aflevere dine lån i automaterne, derfor frabeder vi os på det kraftigste at man fortsat afleverer i bibliotekernes postkasser.

Gebyrer

Bibliotekerne er fra d. 22. juni også tilbage til normal procedurer angående gebyrer.

Modtager du en saldoopgørelse med erstatningskrav på et materiale du har hjemme, kan du aflevere materialet og derved forsvinder erstatningen naturligvis. Gebyret skal du dog stadig betale.