kvindefakta

Huskelisten er tilbage

Nu kan du igen oprette lister over bøger, film, spil og musik, som du gerne vil låne. Du kan også finde dine gamle lister igen.
Bibliotekets hjemmeside har fået nyt design, og samtidig er de populære huskelister kommet tilbage på siden.
Det betyder, at du nu igen kan se de lister, som du tidligere har lavet. Du kan selvfølgelig også lave nye lister.

Det er let at lave dine egne lister på biblioteket. Det kan være en liste med de bøger, du skal låne inden sommerferien,
en liste med dine yndlingsgysere eller hvad du nu kan finde på.
Du kan også lave lister med materialer, du gerne vil huske til senere.

De lister, du laver, får indflydelse på de forslag, biblioteket kommer med til dig på forsiden.

Sådan laver du en liste
Når du søger et materiale frem på hjemmesiden, kan du klikke på det. Derefter vil du se en knap øverst til højre i skærmbilledet, hvor der står ”tilføj til liste”. Her kan du vælge, hvilken liste, materialet skal tilføjes, eller du kan oprette en ny liste.

Følg dine favoritter
Som noget nyt kan du også vælge at følge en bestemt forfatter. Det gør du ligeledes ved at søge en af forfatterens bøger frem,
klikke på materialet og trykke på knappen ”tilføj til liste” øverst til højre. I stedet for at vælge en liste, kan du vælge at trykke på knappen ”følg forfatteren”.

Sådan ser du dine lister og forfattere
For at se dine lister og de forfattere, du følger, skal du blot logge på hjemmesiden, gå ind under ”Mit personlige bibliotek” og åbne ”Huskeliste”.
Del dine lister… og se andres

Du kan dele dine lister med andre og give dem lov til bare at kigge eller til at redigere i dine lister. Denne funktion kan f.eks. bruges, hvis du er i studiegruppe og I laver en fælles litteraturliste, eller hvis du gerne vil dele dine yndlingskrimier med en ven.

Vælger du at gøre dine lister offentlige, kan alle se dem på denne side.

Nu er det bare om at komme igang :)