Stingray Qello logo

Gode musikoplevelser med Stingray Qello

Lyt til koncertoptagelser af høj kvalitet

Bibliotekets nye musikdatabase Stingray Qello er lidt af en åbenbaring: Skøn musik fra Qello kan løfte selv den mest vintertriste stemning derhjemme i stuen.

Du finder musik indenfor alle genrer og med en bred kunstnerskare repræsenteret og optagelserne er i en virkelig god kvalitet. Qello er en guld-base, hvis du er musik-interesseret.

Nyd koncerter hjemme i stuen eller lad god musik køre som baggrundsmusik når du arbejder i køkkenet, løber en tur i skoven eller arbejder på din kontor-pind?

Måske I kunne skiftes til at vælge kunstner hjemme i stuen?

Hos Qello finder du dokumentarer om, og fuldlængde koncerter med alt fra Queen, Rihanna, Johann Sebastian Bach til Oasis. Med andre ord er der noget for enhver smag. Man føler det som om man sidder på 1. parket til en live-koncert og lyden og optagelseskvaliteten er af meget høj kvalitet.

Læs mere om hvordan du bruger Qello her. https://www.mariagerfjordbibliotekerne.dk/e-materialer/stingray-qello eller se den korte introduktionsfilm fra ekurser.nu her:

Stingray Qello: Introduktion

Med dit bibliotekslogin har du fri adgang til Stingray Qello og mere end 1700 koncertfilm og dokumentarer inden for populær musik.

Har du spørgsmål til brug af basen, så fang os gerne på biblioteket.

God fornøjelse med Qello!