Danmarks Indsamling

03.01.17
Gør en god gerning og hjælp børn i nød

Fra den 1. januar - 3. februar
"Intet barn må sulte". Sådan lyder overskriften på Danmarks Indsamling 2017.

Gode gerninger
Gennem de sidste mange år har børn gjort gode gerninger til fordel for indsamlingen - og 2017 er ingen undtagelse. Det betyder, at du i januar måned atter kan gøre gode gerninger sammen med landets børnebiblioteker og DR. LEGO-familiens almennyttige fond, Ole Kirks fond, støtter igen i år indsamlingen med 25 kr. pr. god gerning.

12 projekter i 12 lande
Danmarks Indsamling 2017 sætter fokus på de menneskelige og samfundsmæssige konsekvenser, som sult blandt børn fører med sig. Sammen med danskerne sætter DR og de 12 organisationer bag indsamlingen ind mod fejl- og underernæring gennem 12 konkrete projekter i 12 forskellige lande, som vil betyde en enorm indsats der, hvor behovet er størst.

Sådan gør du

• Gør gode gerninger
  • ​Udfyld et godhedsbevis
  • Aflever godhedsbevis(er) på biblioteket senest fredag d. 3. februar 2017 kl. 12.00
  • Børnebiblioteket tæller og indberetter det samlede antal gode gerninger til DR.

Alle børn, der gør gode gerninger, kan på biblioteket få det super seje Gode gerninger-armbånd. Der er ét armbånd til hvert barn - uanset antallet af gode gerninger.

PRINT GODHEDSBEVIS