Bogsnak (kun) for mænd

29.08.19
Få inspiration til din læsning, og del dine bedste læseoplevelser med andre mænd. Det sker torsdag d. 12 september på Mariager Bibliotek.

Læsning er ikke kun for kvinder, mænd kan da også være med! Er du mand, og har du lyst til at diskutere og snakke om bøger? Biblioteket i Mariager søsætter bogsnak for mænd - et forum for mænd, der gerne vil dele sine læseoplevelser.

Vi sørger for en god kop kaffe og bibliotekaren kommer med anbefalinger af både romaner og fagbøger. Har du selv en favoritbog, du gerne vil dele med andre mænd, så tag den med. Denne eftermiddag skal nemlig handle om bøger.

Hvis der er stemning og interesse blandt de fremmødte, vil vi denne eftermiddag også etablere en klub, hvor i i fremtiden kan dele anbefalinger og læseoplevelser, eller evt. læse den samme bog og diskutere den. Den fremtidige dagsorden kan du selv være med til at sætte.

Det hele sker: Torsdag d. 12. september kl. 16-17 på Mariager Bibliotek. Fremmøde er uforpligtende, der er ingen tilmelding og der er fri entré.

Se mere her.