ledninger

Biblioteket har fået nyt biblioteksystem

24.10.17
Vi har fået nyt bibliotekssystem, og her kan du læse hvad det betyder for dig.

Biblioteketssystemet er nu skiftet og de vigtigste funktioner er i drift igen.

Vi skal lige lære hinanden at kende

Personalet arbejder stadig på højtryk for at komme helt i mål og vi øver os på at lære det nye system at kende. Det kan betyde en længere ekspeditionstid de første par uger. Det beklager vi naturligvis, men håber på din forståelse. Vi gør alt hvad vi kan for at give dig den bedste service.

Fornyelse

Materiale kan først fornyes 7 dage før afleveringsdato.

Bibliotekssystemet

Bibliotekets nye system hedder Cicero. Det er et nyudviklet bibliotekssystem, som 96 af landets 98 kommuner løbende skifter til. Det anvendes af både biblioteker og af de pædagogiske læringscentre på skolerne.
Som bruger af Mariagerfjord Bibliotekerne vil du ikke opleve store forskelle eller forandringer efter skiftet, men da det er et nyudviklet system, vil du i begyndelsen kunne støde på enkelte uhensigtsmæssigheder og problemer, som vi forsøger at løse, så hurtigt som muligt. Kontakt os gerne, hvis du oplever problemer.

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at spørge på bibliotekerne, hvis du oplever problemer efter overgangen til det nye system eller vil vide mere. Kontakt os på telefon: 9711 5200 eller på mail: hobrobibliotek@mariagerfjord.dk.