app

App 'Biblioteket' hent den i dag

06.07.18
Hele biblioteket på din mobil eller din tablet.

Husk, at du kan bruge app'en "Biblioteket", som er hele dit bibliotek samlet i een app.
Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Sommerferien er startet, du skal på ferie og vil gerne tjekke, om din yndlings bog er på hylden på dit bibliotek i Mariagerfjord. Nu kan du få hele dit bibliotek samlet i en app ’Biblioteket’. App’en er nem at bruge, og den har et brugervenligt design.

App’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse virtuelle hylder med inspiration som ’Personlige fortællinger’, ’Børnenes univers’, og ’Lær noget nyt’. Mariagerfjord Bibliotekernes Nyheder og Arrangementer er også på app’en. Så er du helt opdateret på, hvad der foregår på dit bibliotek.

Med app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen - så bliver det ikke nemmere.

Huskede du at aflevere til tiden? No problem! App’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra ’Biblioteket’ bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Du kan desværre ikke betale mellemværende på app’en. Der arbejdes på det, så lige nu må du en tur på biblioteket eller betale via hjemmesiden.

HENT ’Biblioteket’ I APP STORE ELLER I GOOGLE PLAY

Når du henter app’en i App Store eller Google Play skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Login er det samme som du bruger via Mariagerfjord Bibliotekernes hjemmeside. Er du til ebøger eller netlydbøger, så få eReolens app installeret med det samme. Det er en god idé at logge ind på app’en, så tilpasses den til dine personlige indstillinger.

’Biblioteket’, du bliver app-afhængig, vi garanterer det!