rbdigital

SUPER DIGITALE MAGASINER

Lige til din tablet i sommerferien

Det hed før Zinio, men nu hedder det RBdigital Magazines.

Adgang, hvis du bor i Mariagerfjord Kommune, er oprettet som låner på Mariagerfjord Bibliotekerne og har en pin-kode.

RBdigital Magazines indeholder 343 engelsksprogede magasiner indenfor et bredt emnefelt.

Udvalget består af både populære "bladre-magasiner" og mere hardcore fagtidsskrifter.

Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigital Magazines samtidig med den trykte version.

Der er ikke loft på antal udlån. Du kan låne så mange, du vil, og lige så længe du vil.

Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, men efterfølgende kan de læses offline.

Du kan frit hente appen RBdigital Magazines.

På bibliotekernes ekurser.nu ligger et onlinekursus omkring brugen af RBdigital Magazines

Her finder du nogle af de mange magasiner med særligt fokus på sommerens sportslige begivenheder :
(men der er også masser af indretningstips og madopskrifter!)