Sammen om litteraturen - tips og tricks til læsekredsen

Er du på udkig efter en læsekreds, men ved du ikke, hvor du skal starte, eller er du allerede erfaren i læsekredsverdenen men på udkig efter lidt inspiration. Så er biblioteket klar med lige det du leder efter!

I en læsekreds mødes du jævnligt med andre læseglade og deler de gode læseoplevelser. Du prøver litteratur du måske ikke selv ville have opdaget, og får et par hyggelige timer i godt selskab.

På biblioteket sætter vi i november fokus på de gode fællesskaber, som også tæller en dejlig læsekreds. Men det kan måske være lidt svært at vide hvor man skal starte, hvis man er ny i læsekredsverdenen, derfor har vi lavet folderen "Sammen om litteraturen", som du kan hente på dit lokale bibliotek. Her finder du tips og tricks både til den nysgerrige, den nyslåede læsekredsdeltager og den erfarende.

Herunder finder du desuden bibliotekarens bedste bud på gode bøger til læsekredsen. Så er det bare at kaste sig ud i det - god fornøjelse!