Op på cyklen med PressReader

Er du en helt igennem respektabel mand eller kvinde, der bare elsker at cykle, se cykelløb eller nørde cykelgrej, så har PressReader et magasin til dig.

Med biblioteketernes adgang til PressReader kan du til enhver tid få fingrene i digitale magasiner og aviser – direkte på din skærm og ganske gratis.

Her kan du nemlig swipe dig igennem et væld af magasiner dedikeret til udendørslivet. PressReader tilbyder læsestof på mere end 60 forskellige sprog, og du kan tilgå lige netop dine yndlingsemner både på din pc og via appen 'PressReader'.

Sports-kategorien kan du finde alt inden for - ja... Sport. Herunder selvfølgelig også en masse magasiner om cykler og cykelsport. Som for eksempel det danske Cykel-motion med grej, træningsmetoder og ruteanbefalinger til motionister med både tykke og tynde hjul på jernhesten.

På engelsk er der lidt mere at boltre sig i. Blandt andet Pro Cycling. De bringer i det seneste nummer en artikel om Simon Yates, der netop har kæmpet med om sejren i Giro d'Italia. Eller prøv magasinet Cyclist, som er en god blanding af stof om de professionelle, udstyrsnørderi og cykelrejsedestinationer. I det seneste nummer kan du f.eks. læse en feature om Astana holdet, der blandt andre har danske Jacob Fuglsang og Magnus Cort blandt stjernerne.

Husk at du har fri adgang til hele PressReader via Bibliotekets hjemmeside uanset hvor du befinder dig. Så klik og læs løs!