Maden mellem os

29.04.19
DR og Danmarks Biblioteker inviterer dig dette forår med til bords i et landsdækkende samarbejde om vores allesammens madkultur.

"Maden mellem os" sætter bl.a. fokus på snakken rundt om måltidet.

Danmarks Radio lancerer i foråret programmer som "Smagen af Danmark", "Tyrkersvin" og "Maddysten" og på Mariagerfjord Bibliotekerne kan du de næste par uger blandt andet sætte dig til bords med en god bog, og måske noget godt selskab, midt i biblioteksrummet.

Bibliotekernes digitale ressourcer bugner også af gode tiltag der sætter spot på alt det vi deler over et godt måltid mad - prøv for eksempel at slå en tur forbi Filmstriben eller Litteratursiden og få masser af inspiration, eller gå på opdagelse i listen nedenfor:

På Madkulturen kan du læse mere om madkultur og måltider og på DRs hjemmeside kan du blive meget klogere på Maden mellem os.

Velbekomme!