pink hjerte på lyserød baggrund

Hjertevarme YA-romaner

Kan du heller ikke få nok af Heartstopper? Så kig med her, for vi har samlet en række bøger, der er perfekte at udfylde ventetiden med – og som også er lige noget for dig, der var helt vild med Heartstopper.

Alice Osemans hjertevarme serie Heartstopper har nået nye højder af popularitet med Netflix-serien af samme navn. Og måske er du en af dem, der lige nu venter på, at det bliver din tur til at låne bøgerne – eller måske har du allerede både læst de to oversatte graphic novels og set tv-serien og leder efter noget andet i samme stil.

Mere af Alice Oseman

Alice Oseman har skrevet flere rigtig fine ungdomsromaner, blandt andet romanen Radio silence fra 2017, der handler om Frances og podcasteren Aled, og det helt særlige venskab, der opstår imellem dem. Har man mod på at læse på engelsk, så kan man finde flere af hendes ungdomsromaner som både lyd- og e-bog på eReolen. Og ellers kan man jo glæde sig over, at nr. 3 i Heartstopper serien er på vej i en dansk oversættelse.

Har du endnu ikke læst de fine graphic novels, kan du reservere dem lige her:

Noget, der minder om Heartstopper

Man kan ikke lade være med at smile, når man følger med i Nick og Charlies forhold og deres skønne vennegruppe. Der findes heldigvis mange flere dejlige og romantiske historier, der går lige i hjertet. Her er en række ungdomsbøger, som også vil gøre dig varm indeni:

Tag de varme følelser med på farten

Vil du gerne kunne læse på farten, så findes der også en masse skønne historie som e- og lydbøger, som du kan læse på din smartphone – så er der ingen kedelige busture længere. Vi har fundet et par e-bøger frem her, og du kan finde mange flere e- og lydbøger på www.ereolen.dk 

Hjertevarme YA-bøger på engelsk

Har man mod på at læse på engelsk, åbner der sig en endnu større verden af hjertevarme og skønne romantiske fortællinger op, her har vi samlet en række af vores favorittitler, der endnu ikke er oversat til dansk: