Sissel-Jo Gazan. Foto: Robin Skjoldborg, 2013
Sissel-Jo Gazan. Foto: Robin Skjoldborg, 2013

Forfatterstafet: Sissel-Jo Gazan

Forfatterstafetten gives videre til Sissel-Jo Gazan, som i dette interview med Forfatterweb sætter ord på sin nyeste roman "Uglens øje".

”Søren Marhauge startede jo som en karakter dengang, jeg selv var enlig mor og havde et ulykkeligt brud bag mig. Og så tænkte jeg, at hvis ikke man kan møde ham ude i virkeligheden, ham den perfekte mand … så vil jeg prøve at skrive den perfekte mand – ham, jeg gerne vil møde i virkeligheden.”

Sådan indleder Sissel-Jo Gazan interviewet med Forfatterweb, hvor hun fortæller om sin helt nye bog ”Uglens øje”.

I bogen er en mirakelmedicin mod depression omdrejningspunktet for en hæsblæsende handling, samtidig med at vi får indblik i sommerfuglenes fascinerende verden. Vi får også et gensyn med flere medlemmer af persongalleriet fra de to tidligere succesromaner, ”Dinosaurens fjer” og ”Svalens graf” – blandt dem politimanden Søren Marhauge og forskerne Anna Bella og Marie Skov. 

I “Uglens øje” sætter forfatteren spørgsmålstegn ved vores tro på, at en pille kan fikse alt. Se hele interviewet med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg her:

Forfatterweb-stafet med Sissel-Jo Gazan

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Sissel-Jo Gazan og hendes forfatterskab.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Bøger af Sissel-Jo Gazan