Pia Tafdrup. Foto af Simone Lilmoes
Pia Tafdrup. Foto af Simone Lilmoes

Forfatterstafet: Pia Tafdrup

Pia Tafdrup er næste levende billede i forårets udgave af Forfatterstafetten, hvor du kan opleve 10 af tidens mest populære og kendte forfattere.

“Det er det, som vi har fælles som mennesker, der optager mig allermest”, siger digteren Pia Tafdrup, der efter knap 10 års arbejde netop har fuldendt sit storværk om de fem klassiske sanser.

Sansekvintetten blev indledt med ”Smagen af stål” i 2014 og afsluttet i 2022 med “Berøringen af hud”. Hør hende læse flere af digtene op i denne samtale med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg, hvor hun også fortæller om, hvad der fik hende til at skrive dette storværk, og hvad sanserne betyder for hele den måde, vi danner fællesskaber og samfund på. 

Pia Tafdrup er forårets femte gæst i Forfatterstafetten, hvor du kan møde en række af tidens mest populære forfattere og digtere.

Forfatterweb-stafet med Pia Tafdrup

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Pia Tafdrup og hendes forfatterskab.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Bøger af Pia Tafdrup