Kristian Bang Foss, foto af: Morten Holtum, 2019
Kristian Bang Foss, foto af: Morten Holtum, 2019

Forfatterstafet: Kristian Bang Foss

Turen er kommet til Kristian Bang Foss i Forfatterstafettens 9. indslag, og her dykker vi ned i når livet bliver et mareridt.

“Den fornemmelse af, at der kommer nogen og siger 'hej, du er her på falske papirer', den tror jeg, at der er ret mange, der kan genkende," siger Kristian Bang Foss.

I hans seneste roman “Frank vender hjem” befinder hovedpersonen Frank sig pludselig i sit livs største mareridt. Først er han så uheldig at drive til havs, og da han endelig bliver reddet, bliver mareridtet blot endnu værre, da ingen af hans nærmeste tror på hans historie. 

I interviewet beskriver Kristian Bang Foss, hvorfor Frank har så svært ved at blive accepteret af sin rige svigerfamilie, og hvorfor han mister troen på sig selv.  

Samtalen med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg er det niende i forfatterstafetten med kendte og aktuelle forfattere. 

Forfatterweb-stafet med Kristian Bang Foss

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Kristian Bang Foss og hans forfatterskab.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Bøger af Kristian Bang Foss