Sommerferiebogen

Sommerferiebogen er skudt igang

Er du mellem 6 og 16 år, bosat i Mariagerfjord Kommune og helt vild med at læse? Så er Sommerferiebogen lige noget for dig!

Sommertid er som vi alle ved læsetid! Så hvorfor ikke blive belønnet lidt for alle dine sommerferielæserier?

Biblioteket kvitterer din indsats med en boggave hvis du i din ferie låner, læser og anmelder 5 bøger. Alt hvad du skal gøre er at komme forbi dit lokale bibliotek og hente et læsebevis, læse bøgerne, udfylde beviset og aflevere det igen til bibliotekets personale. Så er der en boggave klar til dig, som du kan hente på biblioteket fra torsdag d. 25. juli og indtil d. 16. august.

Husk at hvis du mangler lidt inspiration til hvad du skal læse, er bibliotekaren altid klar med en god anbefaling!

Ja, faktisk kan du få en super anbefaling med til at starte på: eReolenGO.dk! Her finder du masser af spændende læseoplevelser til ferien, og du kan læse det hele direkte på din mobil eller tablet hvis du downloader den gratis app. Du logger ind på eReolenGO med dit CPR-nr. og din kode - hvis du er i tvivl hjælper personalet dig gerne i gang.

Du kan deltage én gang og få én boggave.

Go' læselyst!