Sæt dine reservationer på pause i ferien

Behold din plads i køen på dine reservationer og tag på ferie med ro i sindet.

Ferien nærmer sig, og heldigvis for det, men øv hvor er det ærgerligt at være væk på ferie, når der pludselig tikker en besked ind på mobilen - dit reserverede materiale kan nu afhentes... og det når du altså ikke lige hjem til at få hentet.

Det er der råd for!

Hvis du sætter dine reservationer på pause, mens du er på ferie, beholder du din plads i køen, men vi tager ikke bogen fra til dig, før du er hjemme igen.

Du kan selv sætte reservationerne på pause via hjemmesiden.

• Log ind med dit CPR-nummer og pinkode
  • Klik på "min konto"
  • Vælg "brugerprofil" i menuen der foldes ud
  • Udfyld start og slutdato på din ferie under "Reserveringer på pause"
  • Klik "gem"

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 9711 5200, så hjælper vi gerne.

OBS! Hvis biblioteket modtager fjernlån til dig i ferieperioden, bliver de sendt retur, og du skal bestille igen.

Husk at med eReolen kan du tage biblioteket med i lommen, så behøver du hverken ekstra plads i kufferten eller huske dine reserveringer. Spørg på biblioteket hvis du er i tvivl.

God ferie!