Mariager Bibliotek, Teglgade 6, 9550 Mariager

Særlige åbningstider i Mariager

31.08.20
På biblioteket i Mariager står indgangspartiet for en større renovering, som går i gang allerede mandag d. 7. september, og vil stå på indtil d. 2. november 2020. Renoveringen kommer til at betyde, at der lukkes for den selvbetjente åbningstid i perioden, til gengæld udvides den betjente åbningstid midlertidigt.

I otte uger vil Mariagerfjord Bibliotekernes brugere i Mariager blive mødt af lidt af et byggerod, når de slår vejen forbi Mariager Bibliotek. Hele indgangspartiet har kendt bedre dage, og derfor skiftes det nu ud. Men det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget.

Det nye indgangsparti, som er udarbejdet af arkitekt Leif Høgh og Fonden til bevarelse af gamle bygninger i Mariager, kommer nemlig til at matche bibliotekets flotte gamle bygning bedre end den nuværende.

Tegning af det valgte forslag til Mariager Biblioteks nye indgangsparti. Forslaget er udarbejdet af arkitet Leif Høgh og Fonden til bevarelse af gamle bygninger i Mariager

Arbejdet starter mandag d. 7. september og det forventes at den nye indgang står klar mandag d. 2. november.

Midlertidige åbningstider

I mellemtiden lukkes der for den selvbetjente adgang til biblioteket, men til gengæld udvides bibliotekets betjente åbningstid. Således vil man i uge 37-44 kunne møde bibliotekaren mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem 10 og 17.

Klik her og find alle Mariagerfjord Bibliotekernes åbningstider.

Indgangen flyttes

Bibliotekets indgang flyttes midlertidigt rundt om bygningen og der åbnes kl. 9 på dage hvor der er betjening fra kl. 10. Derudover bliver der også mulighed for at aflevere materialer igennem bibliotekets brevsprække for enden af bygningen - dog skal man være opmærksom på at afleveringen først registreres næste åbningsdag.