Optakt til Ord i Nord

Den 16. januar 2020 klokken 17-18 kan du komme til optakt til litteraturfestivalen Ord i Nord, når Mariagerfjord Bibliotekerne tager imod forfatteren Pia Grandjean Odderskov, der også er moderator på festivalen.

Det bliver en aften med en strøm af ord når vi varmer op til dette års Ord i Nord hos Mariagerfjord Bibliotekerne. Vi får nemlig besøg af forfatteren Pia Grandjean Odderskov, der fortæller om sin nye krimi ”Glemmer du…” og om de forfattere, der besøger dette års Ord i Nord. Aftenen er et samarbejde med Pia Grandjean Odderskov, Forfatterværkstedet i Skørping og 9000 Ord.

Pia Grandjean Odderskov er en levende fortæller, der forstår at fange sit publikum, både på skrift og fra scenekanten. Hendes nye krimi ”Glemmer du…”, der udkommer til marts, handler om den flamboyante og charmerende Bertha fra Hellerup, der i bedste Agatha Christie-stil løser en række mord begået i 1950’ernes Himmerland. Det er med andre ord en kriminalroman, der skildrer efterkrigsårene i vores landsdel og en række spændende menneskeskæbner.

På scenen vil du også kunne opleve forfattere fra Forfatterværkstedet i Skørping og 9000 Ord, der vil fortælle om deres værker, skriveprocesser og det at være lokal forankret i Himmerland. Optakten finder sted på Hobro Bibliotek.

Fri entre og ingen tilmelding.