vissenbjerg

Krybdyrene kommer...

I vinterferien får Hobro og Hadsund Bibliotek besøg af Terrariet - Reptile Zoo og nogle af deres krible-kravlende venner.

Lørdag d. 16. februar er ikke for sarte sjæle. Bibliotekerne i Hobro og Hadsund får nemlig besøg af Terrariet – Reptile Zoo. Kl. 10 er dyrepassere og de medbragte krible-krable dyr klar i Hadsund og kl. 12.30 kan du møde dem på Hobro Bibliotek.

Terrariet – Reptile Zoo har en af de største samlinger af krybdyr og padder i Skandinavien og i vinterferien slår de vejen forbi Hobro og Hadsund Bibliotek. Her kan nysgerrige høre meget mere om dyrene og se nogle af de flotteste, farligste og hurtigste arter indenfor reptilernes verden. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål og hvis man er rigtig modig kan man også få lov til at røre.

Der er fri entré og ingen tilmelding, og børn i alle aldre med deres forældre og bedsteforældre er meget velkomne – hvis man altså tør.