Husker du...

…eller kniber det lidt med hukommelsen af og til? Det er der råd for! Mariagerfjord Bibliotekerne får nemlig besøg af foredragsholder Ole Larsen, der kommer med teknikker og gode råd til hvordan man kan gå fra dårlig hukommelse til klæbehjerne. Bare husk at købe billet og kom til foredraget.

Det er let at glemme i en hverdag hvor telefonen husker mere og mere for os. Telefonnumre, fødselsdage, skemaer for slet ikke at nævne alle de ting man læser online, men aldrig rigtigt lagrer, for man kan jo bare slå det op igen når man får brug for det.

Tag en pause og spørg dig selv; hvor mange telefonnumre husker du i hovedet? Ud over mand eller kone, børn eller forældre, søskende og nære venner hvor mange fødselsdage husker du så i hovedet? Hvad med bryllupsdagen? Der sidder sikkert en ægtefælle eller to og ønsker dårlig hukommelse var en bedre accepteret undskyldning.

Heldigvis findes der husketeknikker der kan hjælpe til (gen)optræning af hukommelsen. Og det er noget alle, fra den glemsomme ægtefælle til den travle studerende, kan have glæde af.

Tirsdag d. 26. februar kl. 19 giver Ole Larsen svar på spørgsmålene om hvorfor vi glemmer, og hvad vi kan gøre for at blive bedre til at huske. Foredragsholderen og tryllekunstneren vil dele tips og tricks til helt enkle husketeknikker samt lette øvelser til at øge koncentrationen, bevare fokus og huske bedre. Teknikkerne er let anvendelige i mange forskellige sammenhænge og kan anvendes med det samme.

Det foregår på Hadsund Bibliotek, billetter koster 50 kr. og kan købes via himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket – det skulle være til at huske!