Husk mundbind på bibliotekerne

Bibliotekernes døre er åbne, men ikke alt er, som det var før coronakrisen. Fra torsdag d. 29. oktober skal du bære mundbind i bibliotekernes rum. Læs mere her.

Mundbind på biblioteket

Fra i dag, torsdag den 29. oktober 2020 og foreløbigt året ud, skal du bære mundbind, når du besøger et af vores biblioteker.

Du skal selv sørge for at medbringe et mundbind og have det på, når du bevæger dig rundt på biblioteket, men du må fjerne mundbindet, når du sidder ned for fx at læse avis, bruger en PC eller bare tager en slapper.

Vi holder fortsat åbent for selvbetjening, men henstiller til at alle følger retningslinjerne om mundbind - også når der ikke er personale til stede.

Kravet om mundbind gælder ikke børn under 12 år. Du kan ikke købe mundbind på biblioteket.

Hvad med arrangementerne?

De afvikles som de plejer – med god afstand mellem siddepladserne og håndsprit til alle. Det betyder, at du stadig kan deltage i de arrangementer, du har tilmeldt dig, så længe du husker at tage mundbindet på, når du ikke sidder på din plads.

Personalet smiler stadig, men...

Det kan blive sværere at se smilene, for personalet skal også bære mundbind eller visir, og fortsat holde god afstand.

Vi er klar over, at det kan medføre vanskeligheder med at høre, hvad hinanden siger når vi på samme tid holder afstand og skal tale sammen gennem lag af mundbind, visir og beskyttelsesglas. Men med teaterrøst og fagter, er vi sikre på, at vi nok skal komme i mål med at hjælpe dig godt gennem dit biblioteksbesøg.

Hvordan bruger jeg mundbindet korrekt?

Det demonstrerer Søren Brostrøm i videoen nedenfor.

Sådan bruger du et mundbind korrekt

 

Mere information

Husk at hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til biblioteket på 9711 5200.