Foto: Mette Kaspersen Bygholm
Foto: Mette Kaspersen Bygholm

Gør en god gerning og hjælp børn i Syrien

Gør en god gerning, og hjælp udsatte børn i Syrien. Fra den 4. januar og frem til Danmarks Indsamling den 29. januar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden.

Luft naboens hund, saml skrald ind, læs en historie højt for en søskende eller dæk bord derhjemme. Der er masser af muligheder for at gøre gode gerninger – store som små – og alle tæller!

Hver god gerning udløser en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Registrer den gode gerning

Husk at registrere den gode gerning, så den tæller med. 

www.dr.dk/godegerninger kan I selv registrere de gode gerninger og samtidig indsende et foto - på Ramasjang kan I endda dele en video: www.dr.dk/ramasjang.

I kan også udprinte og udfylde Gode Gerninger-beviset hjemmefra og aflevere det på biblioteket. Klik her og download Gode Gerninger-beviset.

Alle, der laver en god gerning, modtager et velfortjent diplom. Sidste frist for at indberette gode gerninger er fredag den 28. januar kl. 12.

Danmarks Indsamling 2022

Gode Gerninger er en kampagne i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022, hvor børn hjælper børn. Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med de yngste danskere - en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn. 

Danmarks Indsamling 2022 er et samarbejde mellem DR og 12 humanitære organisationer.

Klik her og læs mere om årets tema for Danmarks Indsamling 2022.