nemid

Du kan nu igen bruge NemID som login

Nu virker login med NemID på bibliotekets hjemmeside igen!

Efter lidt tid hvor hjemmesidens mulighed for login med NemID har givet problemer virker alt nu igen - i hvert fald hvis du allerede er oprettet på biblioteket som bruger.

Hvis du gerne vil oprettes som bruger må du stadig et smut forbi en af vores afdelinger. Det skyldes at systemet p.t. ikke tildeler dig en brugergruppe når du opretter dig via hjemmeside eller app, og sådan en skal man have - også hvis man gerne vil benytte bibliotekets digitale tilbud, som for eksempel eReolen eller Filmstriben.

Vi arbejder hårdt på en løsning, så det fremover er muligt at oprette sig som låner med NemID via hjemmesiden eller bibliotekets app uden den efterfølgende tur på biblioteket. Selv om vi naturligvis gerne vil have besøg.

Du er altid velkommen til at kontakte biblioteket med spørgsmål!

lillelogo