Den store nisseprøve på Mariagerfjord Bibliotekerne

December nærmer sig og naturligvis ingen jul uden juleteater på Mariagerfjord Bibliotekerne.

Så er det ved at være på tide vi kommer sådan rigtigt i julestemning, derfor tager Louise Schouws teater fjorden rundt i næste uge og underholder os med Den store nisseprøve på Mariagerfjord Bibliotekerne.

Arden Bibliotek d. 4. december kl. 15.30

Mariager Bibliotek d. 5. december kl. 16.30

Hobro Bibliotek d. 6. december kl. 15.30

Hadsund Bibliotek d. 7. december kl. 15.00

I ”Den store Nisseprøve” skal de to nisser Nis og Nisse Sisse i skole, for det er nemlig sådan at alle nisser hvert 100 år skal til Nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse.

Nis og Nisse Sisse får en dårlig start på prøven fordi de kommer for sent, men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Som alle unge drenge-nisser har han svært ved at sidde stille og holde koncentrationen i skolen og han kommer til at lave helt om på nogle af julesangene. Han er en rigtig drillenisse som får stor sympati hos børnene.

En sjov, interaktiv og hyggelig juleforestilling proppet med skønne julesange. En rigtig opvarmer til julen for børn i alderen 4-10 år – og deres forældre.

Varighed: 40 min.

Billetter koster 25 kr. og kan købes på www.himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.