Orange banner med teksten "Undskyld vi roder"

Byggerod i Hobro de næste par uger

03.09.20
De næste par uger bliver præget af byggerod på Hobro Bibliotek. Læs meget mere om projektet her.

Fra mandag d. 7. september begynder vi nemlig et større projekt i forbindelse med omdannelsen af Hobro Bibliotek. Vi forventer arbejdet vil stå på i fire uger.

I perioden vil skal vi både have revet et par vægge ned og der skal males i samme forbindelse. Derudover skal der arbejdes med de elektriske installationer og nu vi er igang fjerner vi også en radiator.

Rodet men ikke lukket

Meget af arbejdet vil ske i bibliotekets åbningstid, og derfor spærrer vi enkelte dele af biblioteket af så støv og skidt ikke spreder sig til hele rummet.

Du kan stadig benytte biblioteket helt som du plejer - også i den selvbetjente åbningstid hver dag mellem 9 og 23. Spørg bibliotekaren hvis du ikke kan finde det du mangler.

Vi bygger også i Mariager

Også Mariager Bibliotek får en kærlig omgang fra mandag d. 7. september - her vil åbningstiderne dog blive påvirket. Klik her for at læse meget mere om projektet i Mariager og de midlertidige åbningstider på Mariager Bibliotek.