Børnevalget er udskrevet!

Valgkampen er skudt igang - også for børnene! Frem til d. 4. juni kan man på Mariagerfjord Bibliotekerne stemme på sin favorit eller deltage i en af de spændende quizzer.

Danmarks børnebiblioteker er klar med et stærkt hold af kandidater og bibliotekerne bliver oversvømmet af valgplakater. Der er helt nye navne på listen i år, som samlet udgør et rigtig stærkt felt med en bred afspejling af børnenes favoritter. Børnene kender nemlig kandidaterne særdeles godt, for det er figurer fra børnebøgerne der er på børnenes stemmeseddel.

Ved Børnevalget i 2017 vandt Villads fra Valby en overbevisende sejr med hele 4260 personlige stemmer og på valgsproget om "Ja til slik". Over 15.000 danske børn og biblioteker i 69 kommuner deltog i Børnevalget 2017. Og nu er den altså gal igen...

På Mariagerfjord Bibliotekerne kan børn og barnlige sjæle frem til d. 4. juni stemme på deres favorit blandt de opstillede kandidater, der alle går til valg på deres helt eget løfte:

Antboy - Ja til superkræfter
Børste - Ja til at boble over
Gamerz - Nej til mindre skærmtid
Karmaboy - Nej til numsekløe
Magda - Ja til at bestemme selv
Nomerne - Ja til at passe på hinanden
Poul og far - Nej til stress om morgenen
Rita og Krokodille - Ja til sjove oplevelser
Sallys far - Ja til bandeord
Troldeliv - Ja til at gå sine egne veje
Vildheks - Ja til at passe på naturen

Derud over kan man designe sin helt egen valgplakat eller deltage i en af de spændende quizzer.

Du kan læse meget mere om børnevalget på Børnevalg.dk