Hans Petter Hougen

Køb billet(ter)

Udenfor skinner solen ved retsmediciner Hans Petter Hougen

04.11.20
Et foredrag om at kunne glæde sig over livet, selv når døden fylder alt. Hør dem karismatiske retsmediciner Hans Petter Hougen fortæller om flere af de sager, der har gjort mest indtryk på ham igennem livet.

Når man står bøjet over et lig og beskæftiger sig med de mørke sider af samfundet, er det vigtigt at huske på at udenfor skinner solen. Det fortæller professor i retsmedicin Hans Petter Hougen om i hans helt nye foredrag “Udenfor skinner solen”, som også er titlen på hans biografi.

Gennem mere end 30 år har Hans Petter Hougen beskæftiget sig med levende og døde inden for retsmedicinen. Det har givet ham masser af grund til at reflektere og filosofere over liv og død, og det sætter han ord på i dette foredrag.

Hør den karismatiske retsmediciner Hans Petter Hougen fortælle om flere af de sager, der har gjort mest indtryk på ham igennem livet. Fra menneskelig ondskab i krige og kriminalsager, til naturkatastrofer og trafikulykker, som brat kan smadre familiers liv. Hvordan vænner man sig til det, og bliver det aldrig for meget? Kan humor redde ens sind fra at blive tynget af alt ondskaben? Eller skal man være af en særlig støbning, for at kunne klare det?

Der vil være tid til både spørgsmål og dialog med publikum.

Entré 50 kr., billetter kan købes via himmerlandsbilletten.dk eller på biblioteket.