Ane Riel

Køb billet(ter)

Optakt til Ordkraft - med forfatter Ane Riel

26.02.20
Kom og få en introduktion til Ordkraft 2020 når den prisvindende forfatter, Ane Riel gæster Arden Bibliotek og Kulturhus i forbindelse med optakten til Ordkraft.

Hun debuterede med romanen Slagteren i Liseleje i 2013, og i 2015 udkom romanen Harpiks, som udover at være oversat til flere sprog, er blevet filmatiseret med bl.a. Sofie Gråbøl.

I efteråret 2019 udkom hendes tredje roman, Bæst, der er en episk fortælling om den usædvanligt stærke dreng, Leon. Ane Riels forfatterskab kredser om menneskelige relationer, hvor hun med alvor og humor, idyl og gru, skildrer skæve eksistenser og grumme skæbner. Men hvem er Ane Riel? Og hvordan kan hun skrive med så megen hjertevarme om det tragiske?

Entré 25 kr., billetter kan købes via www.himmerlandsbilletten.dk

Ordkraft 2020 foregår fra torsdag d. 15. april, fredag d. 17. april og lørdag d. 18. april i Nordkraft i Aalborg.

Se nyheder og meget mere om Ordkraft på www.ord-kraft.dk eller på facebook www.facebook.com/Ordkraftdk/